bästa postorder brudens webbplatser 2022

Du behover inte presentera upp dina kulturella kunskaper

Du behover inte presentera upp dina kulturella kunskaper

Undvik stereotyper

De flesta hanar antar att asiatiska kvinnor ar naturligt blyga och undergivna, vilket ar en stor missforstand. Prov ej att stereotypisera nagon utan att uppfatta dem forst. Prat och lar uppleva dem pa likadan fason som du skulle producera med alla andra karleksintressen, oavsett deras etnicitet.

Du nog vet kopiost ifall asiatisk kultur. Men ifall du antaga att du kommer att ringa applader ifall du trycker upp din kompetens i ansiktet kungen dem, inneha du fel. Det har funnits massa fall dar hanar har agnat alltsammans dejten at att konversera om sin kultur. Detta kommer garanterat att enervera din dejt mest i och med det ej ar en standardmatt att fa dem att uppleva sig avskilda och egendomlig pa grund av sin etnicitet. Foljaktligen skulle det hjalpa ifall du undviker sadana konversera. Kommunicera istallet med dem ifall era gemensamma intressen och passioner som ni brukar producera.

Varenda hederligt och lustig

Test inte att ha en fejkad personlighet kungen internet for att imponera gallande nagon. Detta ar sarskilt betydelsefullt om du ar ute efter langsiktiga ataganden. Varje enbart den riktiga du och test att ha roliga och latta konversationer pro att avsluta isen. Dela tillika med dig fran dina personliga bestyr och din bakgrund, men inte for jatte-. Du plikt vara medveten om var gransen gar.

Prov att kringga att beromma deras ogon

Du tvingas vara medveten om att de flesta asiater inneha liten, enformiga ogon. Detta har skapat ofta onodigt hat, mobbning och rasistiska fordomar kontra dem i det forflutna. Dessutom inneha manga asiatiska kvinnor sjalva vittnat ifall att de inte gillar nar utlanningar ger komplimanger till deras ogon. Enkelt uttryckt befinner sig ogonen i en grazon, och du bor undfly amnet ifall du ej ar asiat. Istallet kan du tillagga andra don som deras har, lappar, personlighet och sa framat.

Papeka ej deras brytning.

Varje inte overraskad och bidra ej komplimanger till din partners mal eller nar han eller hon talar engelska. Det ar oftast nedsattande och skulle inte beaktas tillika om dina avsikter varenda goda. Detta ar ocksa en slag som har anvants kontra asiater for att mobba dem. Det ar alltsa en lattstott fraga och bor ej tas lattvindigt.

Vilken ar den basta asiatiska dejtingsajten?

Du kan skrida vilse i svarmen fran asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter avsevart vidstrackt forskning kan vi konstatera att Tinder for narvarande ar en fran de basta online dejtingsidor. Den inneha mer an 57 miljoner brukare globalt. Fran dem ser cirka 95 % till att mota sina matchningar nuna kontra plyte inom bara en vecka. Ifall du ar mellan 18 och 30 ar och letar efter nagot avslappnat ar Tinder bestamt precis pro dig. Utover detta har flera folk aven hittat forsvinna sjalsfrander har.Du kan skrida vilse i svarmen av asiatiska dejtingsidor och appar. Men efter avsevart vidstrackt forskning kan vi konstatera att Tinder for narvarande ar en av de basta dejtingsidorna kungen natet.

Dartill finns det en app pro Tinder. Du kan ladda ner den till din Android eller iPhone och protokollfora dig med ditt Facebook-konto eller telefonnummer. Darefter tvungen du tillagga din profilbild och dina personuppgifter. Darutover kan du stalla in din onskade alders- och platsgrans. Efter detta kan du ga av stapeln swipa.

Du kan bruka Tinder helt gratis. Gratisversionen tacker allihopa primar funktioner som swiping och textning. Du kan dock lasa upp nya och fangslande funktioner i klicka pГҐ detta genom premiumversionerna.

Tinder Plus

Denna grad ger dig obegransad swiping, gallande att forvranga din plats med Passport, extra boost, fler Super likes och Rewinds per manad. Du kan ocksa reducera vilken information som folk ser om dig, till exempel din alder och ditt avstand, och utforska appen utan att bli avbruten av reklam.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *